Rendelési információk

Rendelés:

Regisztrációt követően a Rendelés leadása gombra kattintva adhatod le megrendelésedet. Az állanó étlapon szereplő ételeinket kérheted akár glutén-, és laktózmentesen is.
Minden nap reggel 8 óráig adhatod le, a következő napra vonatkozó rendelésedet -egyszerre akár több napra is- és mi kiszállítjuk Neked, másnap délelőtt 6 és 13 óra között. Rajtunk kívülálló okok miatti esetleges késésekért felelősséget nem vállalunk. Egyszerre akár több napra is összeválogathatod a rendelésedet, és leadhatod, így Neked sem kell foglalkozni vele naponta, mi pedig látjuk előre az igényeket.

A kiszállítás előre megtervezett útvonalon történik, ezért sajnos a kiszállítás időpontjára vonatkozó egyedi igényeket nem tudjuk teljesíteni.
Minimális napi rendelési összeg: 1500Ft
A kiszállítás ingyenes!
Az ételeinket futárjaink szállítják ki Neked. Fizetni készpénzben, átvételkor lehet. Amennyibe a készpénzes fizetés nem teljesül legkésőbb a második napon, úgy a követező alkalommal nem tudjuk kiszállítani a megrendelést. Jelenleg Budapest I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII., XIV., XVI., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII. kerületeiben vállalunk kiszállítást, valamint  Budaörs, Dunakeszi, Budakalász, Pomáz és Üröm bizonyos részeire (érdeklődj  elérhetőségeinken).

Szállítás, fizetés:

Amennyiben olyan kerületbe rendelnél, amit nem találsz a felsorolásban, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mert ha a kért cím éppen határos valamelyik kerülettel, akkor megpróbáljuk megoldani Neked is a kiszállítást. Ha személyesen szeretnéd átvenni a rendelésed, várunk a Szentendrei út 299. szám alatt (előre egyeztetett időpontban).

Elállás:

A leadott megrendeléseid módosítására, lemondására saját profilodban van lehetőség, előző nap reggel 8 óráig.

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, írj nyugodtan az info@dorisfood.hu email címre!