Rendelési infó

Regisztrációt követően adhatod le megrendelésedet.

Minden nap reggel 8 óráig tudod leadni, a következő napra vonatkozó rendelésedet -egyszerre akár több napra is- és mi kiszállítjuk Neked másnap délelőtt 6 és 13 óra között. Rajtunk kívülálló okok miatti esetleges késésekért felelősséget nem vállalunk. Egyszerre akár több napra is összeválogathatod a rendelésedet, és leadhatod, így Neked sem kell foglalkozni vele naponta, Mi pedig látjuk előre az igényeket.

A kiszállítás előre megtervezett útvonalon történik, ezért sajnos a kiszállítás időpontjára vonatkozó egyedi igényeket nem tudjuk teljesíteni.

Minimális napi rendelési összeg: 2500Ft

A kiszállítás ingyenes!

Szállítás, fizetés:

Az ételeinket futárjaink szállítják ki Neked. Megrendelésedet a weboldalon keresztül bankkártyával vagy átvételkor készpénzben tudod kifizetni. Amennyibe a készpénzes fizetés nem teljesül legkésőbb a második napon, úgy a következő alkalommal nem tudjuk kiszállítani a megrendelést. Jelenleg Budapest I., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XIII., XIV., XV., XVI., XIX., XX., XXI., XXII. kerületeiben vállalunk kiszállítást, valamint II., XII., XVI., XVIII. kerület, Budaörs, Dunakeszi, Budakalász, Pomáz és Üröm bizonyos részeire. (érdeklődj elérhetőségeinken)

Elállás:

A leadott megrendeléseid módosítására, lemondására profilodban van lehetőség, kiszállítást megelőző nap reggel 8 óráig.

A lemondott megrendelések összegét 14 napon belül térítjük vissza a megrendelő részére.

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, írj nyugodtan az hello@dorisfood.hu email címre!